PogomoviesHu4k

Progo Movies Hungaria HD

Fenevad (2022) Teljes Film Magyarul HD 1080p

2022. augusztus 22. 19:24 - Irone Dorzkx

Fenevad (2022) Teljes Film | Fenevad (2022) Teljes Film magyarul | Fenevad (2022) Teljes Film Letöltés | Fenevad (2022) Teljes Film online | Beast (2022) Teljes Film Magyarul Online.

Nézd Fenevad Online Filmek Magyarország (2022) Letoltes Fenevad teljes film magyarul videa HD regisztráció nélkül. Hogyan nézheti meg a Fenevad filmeket teljes egészében és ingyen?

A filmnézés ma kötelező, különösen a világjárvány idején, amikor otthon kell maradnunk. Emiatt streaming szolgáltatásokat nyújtunk, vagy letöltjük azokat. Számos filmet kínálunk, az újaktól a már régóta futó filmekig. Példa erre az új film, a Fenevad (2022), amely ebben a hónapban kerül adásba.

 

fenevad_2022_teljes_film_magyarul_hd_1080p.jpg

 

Hogyan nézheted meg az összes Fenevad (2022) filmet online korlátozások nélkül? Regisztráció nélkül is megtekintheti online, ingyenesen. Minden film magyar szinkronnal vagy magyar felirattal van ellátva.

Nézze meg és töltse le Fenevad (2022) Teljes Film Online ingyen.

Kattintson erre a linkre ➥ https://t.co/g1IJz8FR4I

 

A következő információk a Fenevad (2022) című filmről

 

A Fenevad (eredeti cím: Beast) 2022-es amerikai thriller, amelyet Baltasar Kormákur rendezett. A forgatókönyvet Ryan Engle írta, Jaime Primak Sullivan története alapján. A főszerepben Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries és Riley Keough látható.

A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2022. augusztus 19-én jelenik meg a mozikban a Universal Pictures forgalmazásában.[1] Magyarországon augusztus 11-én mutatja be a UIP-Dunafilm.

Rendező, színész, producer, időtartam és további információk

Bemutató dátuma: 2022. augusztus 11.
Rendező: Baltasar Kormákur
Forgatókönyvíró: Ryan Engle
Producer: Baltasar Kormákur, James Lopez, Will Packer
Executive Producer: Tony Ducret
Zeneszerző: Steven Price
Forgalmazó: UIP-Duna Film

 

Szinopszis Fenevad (2022)

 

Ha zörög a bokor, akkor ott néha tényleg egy szörnyeteg lapul...
Idris Elba (Hobbs & Shaw, Thor, Öngyilkos osztag) a főszereplője ennek a lélegzetelállítóan izgalmas új thrillernek, amely egy apáról és két tinédzser lányáról szól, akikre egy hatalmas, magányos oroszlán vadászik, aki be akarja bizonyítani, hogy a szavannán csak egy csúcsragadozó létezhet.
Elba Dr. Nate Samuelst, a nemrég megözvegyült férjet alakítja, aki visszatér Dél-Afrikába, ahol megismerte feleségét. Ezt az utat régóta tervezték, ám Nate most feleség nélkül, a lányaival megy a vadrezervátumba. Ám ami lélekgyógyító utazásnak indult, a túlélésért folytatott félelmetes küzdelemmé válik, amikor egy oroszlán, vérszomjas orvvadászok portyázása elől menekülve minden embert ellenségnek tekint, és vadászni kezd rájuk.

 

Szereplők és Színésznő Fenevad (2022)

 

Julian Maroun mint Nino
Idris Elba mint Dr. Nate Samuels
Sharlto Copley mint Martin Battles
Iyana Halley mint Meredith Samuels
Leah Jeffries mint Norah Samuels
Amara Miller

 

Kiadási ütemterv Fenevad (2022)

 

A tervek szerint 2022. augusztus 11. kerül a magyar mozikba a Fenevad (2022), amelyet streamingben tekinthet meg a fent felsorolt oldalon. Ez néhány információ a Fenevad (2022) című filmről. További részletekért nézze meg a filmet a fenti linkre kattintva.

Miért érdemes megnézni Fenevad-filmet (2022)?

Ebben a járványos időszakban itt az ideje megnézni Fenevad (2022) című filmet, amely egy népszerű film, amelyet világszerte sokan néznek. A legtöbbet keresett filmek a Google Keresőoldalon. Ha megnézi ezt a filmet, remélhetőleg csökkenti az unalmat, amikor otthon kell maradnia. Sok más izgalmas filmet is kínálunk, mind az új, mind a régóta futó filmeket.

Hogyan nézhetem meg a Fenevad (2022) című filmet?

Nagyon könnyű megnézni a Fenevad (2022) című filmet, jelenleg sok olyan oldal kínál streaming- vagy filmletöltési szolgáltatásokat. Hasonlóan oldalunkon mindent egyszerűen, ingyenesen és regisztráció nélkül biztosítunk.

Milyen minőségű videó van a Fenevad (2022) című filmben?

Oldalunkon a minőség a legfontosabb, az Ön kívánságai és igényei szerint változatos videóminőséget biztosítunk. Számos lehetőség közül választhat, ha filmeket néz vagy tölt le oldalunkon, például UltraHD, HD 1080p, 720p, 420p és Mp4. Mindent magyar felirattal és magyar szinkronnal kiegészítünk, tiszta hangminőséggel.

Milyen műfajok érhetők el ezen az oldalon?

Számos műfajt kínálunk az Ön ízlése és választása szerint. Számos műfaj, köztük dráma, akció, horror, scifi, anime, animáció, krimi, romantikus, dokumentumfilm és sok más. Kiválaszthatja a megtekinteni kívánt filmnek megfelelő műfajt.

Miért érdemes oldalunkon nézni?

Oldalunknak számos előnye van, mert a minőséget és a kényelmet helyezzük előtérbe. Ezért van néhány dolog, amit tudnia kell az oldalunkon, beleértve a következőket:

1. A filmek mindig havonta frissülnek
2. Oldalunkon új filmeket és régi filmeket nézhet meg
3. Megtekinthető és letölthető Ulta HD minőségben és HD 1080p, 720p, 420p és Mp4 felbontásban
4. Tiszta hangminőség és tiszta videó
5. Magyar felirat és magyar szinkron
6. Streaming regisztráció nélkül és ingyenes
7. Fizetős filmszolgáltatás is elérhető
8. Könnyen elérhető Android telefonok, iPhone-ok, MAC-ek, laptopok, notebookok, lapok, PC-k és okostévék segítségével

Ez az oldalunkon található néhány dolog, amit talán tudnod kell. Mint szlogenünk, a minőség és a kényelem az, amit szeretnénk elérni.

 

Köszönjük, hogy elolvasta és megnézte oldalunkat

 

Köszönjük, hogy elolvasta cikkeinket és filmeket néz oldalunkon, reméljük, hogy mindez csökkenti az unalmat, amikor otthon kell maradnia. Reméljük, hogy elmenti oldalunk címét is, hogy könnyebben visszatérhessen oldalunkon a filmnézéshez. És ne felejtsd el, reméljük, hogy megosztod barátaiddal is, hogy barátaid tudják, melyik oldal nézze meg ezt a filmet.

Fenevad (2022) Videa
Fenevad videa 2022
Fenevad (2022) film Magyarul
Beast (2022) Online Ingyen
Fenevad (2022) teljes film teljes film magyarul.
Beast (2022) Teljes Film
Fenevad (2022) Teljes Film magyarul
Fenevad (2022) Teljes Film Letöltés
Fenevad (2022) Teljes Film online
Fenevad (2022) Teljes Film Magyarul Online

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pogomovies-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr5317913575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása